Diensten

In een wereld waarin bedrijven een enorme hoeveel data genereren, ligt er vaak een schat aan onbenutte informatie.

Data-analyse

We nemen data die je bedrijf al verzamelt heeft – van boekhoudprogramma tot loonadministratie – en transformeren deze in bruikbare, begrijpelijke inzichten.

Of je nu je voorraad efficiënter wil beheren, de marges van je producten wil optimaliseren, wij kunnen je de inzichten bieden die je nodig hebt om slimmer en efficiënter te werken.

Werkwijze

  1. Koppelen databronnen
  2. Inrichten dashboards
  3. Oplevering & training in de praktijk

We koppelen je databronnen met een database, om de data over een langere periode beschikbaar te houden.

Je data is bij ons in veilige handen. We nemen de veiligheid en privacy van je data zeer serieus en voldoen aan alle relevante wet- en regelgeving, waaronder de AVG.

Softwareontwikkeling

We ontwikkelen software voor het verzamelen en verrijken van bestaande data. Door state-of-the-art technologieën te gebruiken zijn we in staat om op maat gemaakte oplossingen te realiseren.

Proces

  1. Planning
  2. Design
  3. Programmeren
  4. Testen
  5. Afterservice

We volgen de Agile Scrum-methodologie, wat betekent dat we werken in korte sprints voor continue verbetering en flexibiliteit in ons ontwikkelproces. Dit stelt ons ook in staat om op elk moment wijzigingen te verwerken, zolang deze binnen redelijke grenzen vallen.

Kwaliteit staat centraal in ons ontwikkelingsproces. We zorgen ervoor dat onze software aan hoge normen voldoet door uitgebreide testen uit te voeren. Op deze manier kunnen we eventuele bugs of problemen identificeren en aanpakken voordat de software wordt uitgerold.

Van ruwe data naar bruikbare, begrijpelijke inzichten

Van ruwe data naar bruikbare, begrijpelijke inzichten